Saab bilverkstad

Söker du en Saab bilverkstad med hög servicenivå och mångårig erfarenhet? Lidingö Motorelektronik är det självklara valet eftersom vi erbjuder auktoriserad bilservice och Saab reparationer. Vi ställer höga kvalitetskrav på alla arbeten som vi utför och är måna om att alltid vara lyhörda för våra kunders behov och önskemål.

Lidingö Motorelektronik har sin verkstad på Förrådsvägen 2. Tveka inte att höra av dig om du har frågor på telefon eller via e-post. Vi ser framemot att få hjälpa dig med din Saab.

Auktoriserad bilverkstad – vad betyder det?

När din bil behöver service så har du rätt att vända dig till vilken bilverkstad du vill eftersom marknaden för bilservice är avreglerad. I Sverige är verkstäderna indelade i två kategorier: auktoriserade och allbilsverkstäder. En auktoriserad verkstad är fokuserad på ditt bilmärke och en allbilsverkstad har ingen särskild inriktning utan utför service på i stort sett alla bilar – oavsett tillverkare.

Det är viktigt att du väljer en verkstad som följer Konsumentverkets, Motorbranschens Riksförbunds och Sveriges Fordonsverkstäders förenings reparationsvillkor.

En av fördelarna med att vända sig till Saab auktoriserad bilservice är att du på så sätt kan se till att din bil inte är utrustad med delar från andra tillverkare. Se till så att din älskade bil är 100 % original! Reservdelar original ökar chanserna att bilen håller längre och att den fungerar bra under tiden som du använder den.

Vad innebär det att vara Saab bilverkstad?

När du vänder dig till oss på Lidingö Motorelektronik så är du i lika trygga händer som din Saab. Vi är certifierade av Saab Original och det betyder att vi fått deras förtroende att utföra till exempel Saab reparationer och service.

Vår verkstad använder sig av aktuell mjukvara, professionell diagnosutrustning, specialverktyg och delar som är framtagna för Saab. Lidingö Motorelektronik arbetar huvudsakligen med originaldelar alternativt av delar som är jämförbara kvalitetsmässigt.

Att vi är en Saab bilverkstad innebär att alla mekaniker som arbetar här är utbildade just för Saab. När du lämnar in din bil för service kan du vara säker på att få en giltig servicestämpel.

Auktoriserad Saab bilverkstad

Ring för bokning:
08-767 07 00

Tjänster

  • Service
  • Reparationer
  • A/C-service
  • Däckservice
  • Däckförvaring
  • Snabbservice